E.coli

Rýchle a spoľahlivé testovacie sady E. coli O157 (vrátane H7)

  • Prísne predpisy a rastúci tlak na trhu vyžadujú rýchle a spoľahlivé riešenia na detekciu baktérie E. coli O157.
  • Produktová rada Romer Labs RapidChek® E. coli O157 bola vyvinutá na zabezpečenie jednoduchosti, rýchlosti a vysokej presnosti, ktorá je potrebná pri každodennom testovaní na E. coli O157.
  • Použitím vysoko selektívneho obohacovacieho média pripojeného k pokročilému imunochemickému zariadeniu s bočným tokom dokáže detekovať E. coli O157 v rôznych potravinách a environmentálnych aplikáciách.

Rýchly a jednoduchý postup

Jednoduchá príprava obohacovacieho média bez autoklávovania a rýchla a ľahká príprava vzorky umožňujú výsledky testu v ten istý deň (8 až 18 hodín). Výsledky testu je možné ľahko a priamo prečítať zo spracovaného prúžku, bez potreby špeciálneho a nákladného vybavenia.

Spoľahlivé výsledky

Produktová rada RapidChek® E. coli O157 používa vysoko výkonné obohacovacie médium na zvýšenie špecifickosti a citlivosti celej metódy. Početné certifikácie (Otvorí externý odkaz v novom okne AOAC a USDA FSIS uvedené v časti MLG, kapitola 5, 5A.4.n) potvrdzujú vysoké štandardy analytickej presnosti a spoľahlivosti výsledkov.

Ľahká správa zdrojov

Jednoducho použiteľná technológia laterálneho toku ponúka vysokú priepustnosť škálovateľnosti. Naraz môžu byť odčítané prúžky až zo sto vzoriek. Použitý prúžok reaguje na vzorku v intervale od 0 do 20 minút. Súpravy a médiá sa môžu uchovávať pri izbovej teplote a ponúkajú dlhú životnosť, až 18 mesiacov.

RapidChek® E. coli O157

Testovací systém RapidChek® E. coli O157 ponúka ľahko pripraviteľné jednostupňové obohacovacie médium bez potreby ďalších doplnkov, kombinované so špecifickými protilátkami na detekciu patogénneho sérotypu O157 E. coli (vrátane H7) v rôznych potravinách v minimálnom množstve 8 hodín.

  • Čas testu: 8 – 18 hodín (v závislosti od analyzovanej vzorky)
  • Certifikácia a schválenia AOAC AOAC RI
  • Schválené matrice zahŕňajú: mleté ​​hovädzie mäso a vykostené hovädzie mäso
  • Uvedené v USDA FSIS MLG kapitola 5, 5A.4.n
  • Kliknutím na čísla položiek nižšie získate ďalšie informácie.  QG_RC_E. coli O157_EN_0419_MSU