Pofesionálné práčky

Spoločnosť Schulthess Maschinen AG je lider na švajčiarskom trhu v oblasti výroby práčok aj sušičiek, pri exporte zameraná na komerčnú a priemyselnú sféru použitia. Profesionálne zariadenia sú ľahko ovládateľné a majú až do 70 individuálne programovateľných pracích programov. Rýchle programy a efektívne využitie energií má pozitívne účinky na prevádzkové náklady a životné prostredie. Jednoducho švajčiarska kvalita.

Spirit topLine séria

profesionálne práčky pre objemy 7 až 8 kg  prádla vhodné pre zariadenia pre seniorov, hotely, penzióny, nemocnice, kúpele, plavárne a podobne.
Práčky sú teraz vybavené moderným interaktívnym 4,3-palcovým farebným displejom s tlačidlami programu Proficlean, ako aj novým, jednoduchým programovacím softvérom, rozhraním USB a aktualizovaným oscilačným systémom, ktoré majú 84 profiClean programov, ktoré zaručujú šetrné čistenie citlivých textílií ako aj 24 voľne programovateľných programových kanálov, pre každý segment sú k dispozícii najlepšie umývacie programy.

Spirit proLine séria

Efektívne a jednoduché programy a hospodárna prevádzka, objem 8 až 16 kg.
Pračky Spirit ProLine sa jednoducho používajú bez potreby špeciálneho know-how: prehľadné tlačidlá so samo-vysvetľujúcimi symbolmi slúžia používateľom prostredníctvom programov. Dvojriadkový grafický displej pomáha používateľom s výberom programu a ponúka poradenstvo vo všetkých fázach procesu prania s jednoduchými pokynmi a informáciami o stave až v 17 jazykoch.

VMI séria

Inovatívna technológia pre profesionálne pranie

Nová generácia priemyselných práčok Spirit je vybavená rozhraním USB, ktoré zjednodušuje profesionálne pranie bielizne. Programy a aktualizácie možno pohodlne načítať z USB kľúča na okamžité použitie.